Gå till innehåll
Svenska Curlingförbundet
Svenska Curlingförbundet

Ytterligare ett elitserieguld till lag Wranå

Sundbybergs CK, Wranå med Linda Stenlund, Isabella Wranå, Maria Larsson, Almida de Val och coach Margaretha Sigfridsson, vann ytterligare ett elitserieguld till sin samling. Som vinnare av grundserien gick de direkt till final och vann den mot Härnösands CK, lag Norberg med 7-1.

Skip Isabella Wranå:

- Det var väldigt roligt att spela hemma i Sverige, framförallt kul att spela samtidigt med herrarna. Vårt spel var stabilt under hela helgen men motståndarna bjöd verkligen upp till dans. Stor eloge till Härnösand CK och curlinggymnasiet som arrangerade i klass som vanligt.

I laget som vann silver spelade Anna Gustafsson, Sofia Gustafsson, Anette Norberg och Helene Lyxell.

På tredje plats placerade sig Sundbybergs CK, Foxglide med Moa Tjärnlund, Moa Nilsson, Thea Orefjord, Moa Dryburgh och coach Margaretha Dryburgh.

Publicerad: 2023-03-13